top of page

Allround Creative

“Hé Alys, heb je nu alweer de hele kledingkast overhoopgegooid? Het wordt tijd voor je eigen kast!” Dit waren de woorden van een radeloze moeder met een 6-jarige dochter die geobsedeerd was door kleding. Het duurde maar een paar jaar voordat mijn moeder begreep dat fashion in mijn bloed zat. Van modeshows in prinsessenjurken tot het opmaken van mijn broers, iedereen was doelwit.

 

Urenlang kon ik plannen maken voor mijn kamer. Inspiratie verzamelen, oneindig schetsen en dan maar schuiven met die meubels. Ik miste wel wat budget voor een echte metamorfose, maar het hield mij lekker bezig.

Mijn interesses lagen overigens ook bij andere manieren van vormgeven. Zo werd iedere gelegenheid aangekondigd met een zelfgeschilderd kaartje. Een kleine moeite en eigenlijk meer voor mijn eigen plezier dan voor de ontvanger. 

Vormgeven, dat is misschien wel het juiste woord om mijn passie te omschrijven. Weten hoe je van niets iets maakt. Net die ene draai aan iets geven om het totaal anders te doen ogen.

14 jaren creatief experimenteren met mode, styling en ontwerp volgde. Met alle support van mijn familie. Inmiddels lak ik de nagels van mijn broers niet meer, maar help ze nog wel met het vinden van hun nieuwe outfits.

Het verbaast je dan ook vast niet als ik je vertel dat ik Allround styling aan Academie Artemis studeer. Mijn liefde voor het styling vak is niet veranderd sinds mijn zesde. Maar of ik nu nog steeds prinsessenjurken met Croccs zou combineren, dat weet ik niet zo zeker.

 

Tijdens mijn tijd op Academie Artemis ontdekte ik creatieve technieken die ik thuis niet had meegekregen zoals grafisch ontwerp, concept ontwikkeling en art direction. En het maakte het creatief bezig zijn alleen maar leuker.

Ik ben gedreven, optimistisch, nieuwsgierig en breed geïnteresseerd.

IMG_2032.JPG

Contact

alystegel.com / Phone: +31637283732

Westerweg 46, Heiloo

  • Black Facebook Icon
  • LinkedIn
  • Black Instagram Icon
bottom of page